Ara

Okuma Halkası grubuyla Paul Coelho’nun Okçunun Yolu kitabını inceledik.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Anahtar Kelimelerle Hikaye Yarışması yapıldı. Öğrencilerimiz jüri karşısında hikayelerini okudu.

Ara

Okulumuzda perşembe günü tüm sınıflarda yerli malı haftası etkinliği yapıldı.

Ara

Van Valiliği tarafından Etüt Van Projesi kapsamında öğrencilerimize hediye edilen kitap ve yaprak testlerin dağıtımı yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yapılan afiş yarışmasında 8C sınıfında Helin YAŞLI'nın yapmış olduğu çalışma birinci seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Yunus Emre Şiirleri ile ilgili afiş çalışmaları yapıldı.

Ara

Çedes Projesi Tuşba İlçesi Koordinatörü Veysel Aykan BÜYÜKİKİZ, Serkan KAMACİ  ve Ahmet KAYAR öğretmenlerimizin kontrolünde okulumuzda öğrencilerle birlikte fidan dikimi yapıldı.

Ara

Okulumuzun “Okuma Halkası” etkinliğinden kareler…