Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayı konusu olan deyimler ve atasözleri ile ilgili Türkçe öğretmenlerimiz Burcu Çakar ve Emine Başarmak öğrenciler ile birlikte resim sergisi hazırladı.

Şbt

Öğrencilerimiz Şubat ayında atasözleri ve deyimler ile ilgili etkinlikler yaptılar.

Şbt

Öğrencilerimiz atasözleri ve deyimleri drama etkinliği ile birbirine anlattı.

Şbt

Şubat ayı Maksim Gorki-Çocukluğum kitabı Okuma Halkasından kareler.

Şbt

6 Şubat Depremlerinin yıl dönümünde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için sınıflarımızda saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

Okulumuzun 8. sınıf öğrencileri ile birlikte Van Müzesini gezdik. Gezide öğrencilerimize Gizem Okuyucu, Aykan Büyükikiz, Fırat Ceyhan ve Hakan Bulduk öğretmenlerimiz eşlik ettiler. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda bugün Yetenek Paylaşımı, Oyun Etkinlikleri, Dönem Sonu Gösterileri yapıldı.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda bugün Hitabet Yarışması, Komedi Saati, Tecrübe Paylaşımı ve Sosyal Sorumluluk - Kitap Okuma Saati etkinlikleri yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle "Anlamını Bul Etkinliği" yapıldı. Öğrencilerimiz torbadan çektikleri kelimeleri arkadaşlarına farklı kelimeler kullanarak anlatmaya çalıştılar. Kelimeyi doğru bilen gruba puan verildi. Oyun sonu en yüksek puanı alan grubumuz yarışmayı kazandı.

Ock

Öğrencilerimiz Dede Korkut kitabından seçilen anahtar kelimelerle kendi hikayelerini yazdılar.

Ock

Öğrencilerimiz Dede Korkut Hikayelerini sınıfta anlatıp kendi hikayelerini yazdılar.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı etkinlikler kapsamında okulumuzda dönem sonu etkinliklerinin birinci günü tamamlandı. İlk gün hem sabahçı hem de öğlenci öğrencilerimizle Bilgi Yarışması, En sevdiğini paylaş, Yetenek Paylaşımı ve Görsel Sanatlar, Bilim ve Spor etkinlikleri yapıldı.

Ock

Okuma Halkası grubunda Rüzgarı Dizginleyen Çocuk adlı kitabı inceledik.

Ara

Kültür Sanat Van Projesi Resim Yarışması'nda dereceye giren 8/C sınıfından Melisa Arslan isimli öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Hikaye Anlatım Yarışması sonucu ilk üçe giren öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Hamit AKKOÇ tarafından verildi.

1. 7F Irmak Ecrin Şirvan

2. 6B Rümeysa Arslan