VAN / TUŞBA - Vali Adnan Darendeliler Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Dilimizin Zenginlikleri

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay sınıflarımızda şiirler okundu.

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Mart ayında sınıflarımızda kelime türetme etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayı konusu olan deyimler ve atasözleri ile ilgili Türkçe öğretmenlerimiz Burcu Çakar ve Emine Başarmak öğrenciler ile birlikte resim sergisi hazırladı.

Şbt

Öğrencilerimiz Şubat ayında atasözleri ve deyimler ile ilgili etkinlikler yaptılar.

Şbt

Öğrencilerimiz atasözleri ve deyimleri drama etkinliği ile birbirine anlattı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle "Anlamını Bul Etkinliği" yapıldı. Öğrencilerimiz torbadan çektikleri kelimeleri arkadaşlarına farklı kelimeler kullanarak anlatmaya çalıştılar. Kelimeyi doğru bilen gruba puan verildi. Oyun sonu en yüksek puanı alan grubumuz yarışmayı kazandı.

Ock

Öğrencilerimiz Dede Korkut kitabından seçilen anahtar kelimelerle kendi hikayelerini yazdılar.

Ock

Öğrencilerimiz Dede Korkut Hikayelerini sınıfta anlatıp kendi hikayelerini yazdılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Hikaye Anlatım Yarışması sonucu ilk üçe giren öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Hamit AKKOÇ tarafından verildi.

1. 7F Irmak Ecrin Şirvan

2. 6B Rümeysa Arslan

3. 5B Hiranur Bayer

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Anahtar Kelimelerle Hikaye Yarışması yapıldı. Öğrencilerimiz jüri karşısında hikayelerini okudu.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yapılan afiş yarışmasında 8C sınıfında Helin YAŞLI'nın yapmış olduğu çalışma birinci seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Yunus Emre Şiirleri ile ilgili afiş çalışmaları yapıldı.