VAN / TUŞBA - Vali Adnan Darendeliler Ortaokulu

Vali Adnan Darendeliler Ortaokulu

Seyrantepe Mah.Düzyol 4.Sokak No1 Tuşba / VAN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili iyi bilen, yüksek moral değere sahip, dünyanın her yerine bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz. Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; kaliteli Okul standartlarına sahip eğitim-öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çalıştığı örnek bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Atatürk İlke ve inkilaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli öğrenen , yeteneklerini ön plana çıkaran; bilgili, saygılı, yenilikçi, özgüveni gelişmiş, 21.yy. değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyleri yetiştirmek için varız. Çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen, toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı, çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek için çaba sarf etmekteyiz.
Başarılar
Okulumuz kız voleybol takımı 2010-2011 eğitim öğretim yılında il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Derslik :11<
Öğretim Şekli :ikili öğretim
07:00-12:15 12:25-17:50
Merkezi Kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
0 - --
Çarşı Merkezinde (beşyol civarı) Düzyol dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
7 Km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2015-2016 Eğitim öğretim yılında TUBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdik.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Diğer Hususlar